23 June, 2015

Topoloveni Summer Tour - ultimele zile de inscrieri


Miercuri, 24.06.2015 este ultima zi de inscriere pentru Topoloveni Summer Tour (28.06.2015) din calendarul Riders Club. Daca o vei face, te vei regasi la start alaturi de alti 700 de concurenti, inscrisi la cele 38 de curse, impartite pe 4 niveluri si 7 categorii de varsta.


15 June, 2015

#BancadeKm. Faci miscare. Depui kilometri si ii transformi in servicii medicale


Cu ocazia ”Zilei Internaționale de Luptă Împotriva Obezității”, Ponderas, singurul Centru de Excelență în chirurgie metabolică din Europa de Est, a inaugurat prima bancă ce folosește moneda de schimb ”kilometrul”: „Banca de KM”.
Astfel, Ponderas marchează lupta împotriva obezității printr-o acțiune neconvențională care pune oamenii în mișcare și trage un semnal de alarmă asupra obezității, cea mai răspândită boală metabolică a secolului XXI. In acest an, ”Banca de KM” este vocea prin care spitalul promoveaza sanatatea prin miscare si prevenirea obezitatii.

09 June, 2015

BikeRace Brasov - Race Report



După o saptamana destul de dificila din punct de vedere mental, având tatăl in spital, cu probleme destul de grave, am plecat la munte cu gândul de a mă relaxa puțin, de a uita puțin de probleme si de a încerca sa particip la BikeRace Brasov. In afara de problema cu tatăl meu, de 3 saptamani trag după mine o întindere inghinala (sper sa nu fie totuși un început de hernie) de zile mari. După incidentul cu inghinalii, m-am urcat pe sa pentru prima oara abia pe 1 iunie (motiv pentru care am ratat si Riders Club - La Broaște). 17 km prin București, făcuți doar de dragul de a mă urca in sa sa duc niște acte. Orice tentativa de fandare, se lasă cu dureri, la fel si când strănut sau tușesc, deci iluziile la vremea respectiva ca voi participa la Brașov, erau destul de mici, deși in momentul pedalării durerile erau aproape insesizabile. Vineri dimineața am fost la o ecografie, însa n-au fost in stare sa-mi zică daca e hernie sau nu. Am ajuns bou si am plecat vaca. Timp pierdut de pomana.

02 June, 2015

Topoloveni Summer Tour by Riders Club


Topoloveni Summer Tour este numele urmatorului concurs organizat de Riders Club si se va desfasura pe 28 iunie in localitatea magiunului, Topoloveni. La aproximativ 100 de km distanta de Bucuresti, Topoloveni Summer Tour ii cheama la aventura pe toti riderii dornici de trasee atractive, cu noi provocari. Sunt asteptati atat cei mari, mai experimentati sau aflati la inceput, cat si cei mici, pentru a descoperi frumusetea acestor noi trasee si a-si demonstra pasiunea pentru ciclism, daca au implinit minimum 6 ani.Fie ca optati pentru tura scurta, de 21 km, destinata incepatorilor si copiilor, fie ca alergati pe cea Standard, de 39 de km, veti avea parte de o experienta de neuitat! Pe noul traseu conceput de Razvan Juganaru in zona orasului Topoloveni veti avea ocazia sa descoperiti noi privelisti pitoresti si sa pedalati pe zeci de poteci salbatice gata sa fie descoperite de catre pasionatii de experiente frumoase in natura.